285092012021265
Online Bestilling
Posthuset Esbjerg Aps
Book dine pladser til et af events nedenfor.

eller book bord i restauranten, nederst.
Nytårsbrunch i restaurant Posten 09-11.00 31. december 2022

Nytåret markerer afslutningen på det forgangne år og starten på et nyt og spændende år. For de fleste er nytårsaften et af årets helt store begivenheder, men hvorfor nøjes med festlighederne om aftenen? Traditionen tro, byder vi velkommen til en lækker brunch og har selvfølgelig kolde bobler klar til jer. Så tag allerede hul på dagens fejring med en omgang hygge på Posthuset. Vi glæder os til at tilbringe dagen sammen med jer!

Nytårsbrunch i restaurant Posten 11.15-13.15 31. december 2022

Nytåret markerer afslutningen på det forgangne år og starten på et nyt og spændende år. For de fleste er nytårsaften et af årets helt store begivenheder, men hvorfor nøjes med festlighederne om aftenen? Traditionen tro, byder vi velkommen til en lækker brunch og har selvfølgelig kolde bobler klar til jer. Så tag allerede hul på dagens fejring med en omgang hygge på Posthuset. Vi glæder os til at tilbringe dagen sammen med jer!

Vin smagning med middag

– 3 retter fra Loftets gourmet menu – Samt 6 smagninger af rød, hvid, vin – og dessertvin Vores vinsmagning starter kl. 18.00 . Efterfølgende vil vores vinguru guide og fortælle omkring vinens historie, fra drue til flaske og meget mere. Vinen nydes sammen med en lækker 3-retters menu fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret. I skal i alt smage 6 forskellige glas vine, samt nyde 3 udsøgte serveringer: Arrangementet finder sted den 1. fredag i hver måned, klokken 18.00

Nytårsaften i restaurant Posten 31. december 2022

Posthuset byder velkommen til en fortryllende nytårsaften i dine egne vante omgivelser. Du kan slappe af sammen med dem du holder af, og nyde en smagfuld og spændende menu, som er nem at gå til. I skal i alt igennem 3 udsøgte serveringer, som ses herunder:

Quizza - Quiz og pizza

Gin smagning med middag

Smagningen starter kl. 18:00. I løbet af aftenen skal I først smage gin og tonic enkeltvis, hvorefter vi begynder at mikse. Sidst men ikke mindst tilsættes garniture. Jeres G&T nydes sammen med en 3-rettersmenu, som er udvalgt fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret. Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring de forskellige gin, samt møde andre ginelskere. I skal i alt smage 5 forskellige gin og tonic, samt nyde 3 udsøgte serveringer: – 5 forskellige gin & tonics. – 3 retter fra Loftets gourmetmenu. Arrangementet finder sted den anden fredag i hver måned, klokken 18:00 – ca. 21:00

Nytårsaften på Loftet 31. december 2022

Vil du fejre nytår med os på Loftet? Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser. Ankomst kl. 17.30: Velkomst med champagne og snacks i restauranten. Kl. 18.00: Dronningens nytårstale i klokketårnet. Kl. 18.15: Gæster bydes til bords i restauranten. Ankomst kl. 18.30: Velkomst med champagne og snacks i festlokalet. Kl. 24.00: Nytårsfyrværkeri, champagne og kransekage. Kl. 00.30: Bar og dans på 1.sal, Natklubben. Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 12 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgt vine. Pris 1.895,- pr. person inkl. menu og vinmenu. En unik vin oplevelse, med den opgraderet vinmenu tillægs pris 700,- pr. person.

Skaldyr og Bobler

Bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummere, østers mm. (indholdet kan variere efter sæson). I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbehammer, når vi på Restaurant Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrsgourmet, alt sammen serveret ved Jeres bord. Arrangementet finder sted den første torsdag i hver måned, med ankomst mellem klokken 17:30 – 19:30 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Brunch og Bobler

Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor i kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet. Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle. Arrangementet finder sted den første lørdag i hvert 2. måned, med ankomst mellem klokken 11:00 – 13:00 og forløber i 2 timer fra ankomst.


Eller vælg antal gæster :
Du bedes kontakte os på info@posthuset.dk, hvis du ønsker at booke til mere end 8 personer.

Vælg dato:
Vælg tidspunkt:
Desværre ingen ledige tider. Se evt. vores events ovenfor eller ved selskaber +8 personer, kontakt os via info@posthuset.dk
  Ledige tider.
  Optagede tider.
Henter mulige tider...
vær opmærksom

Sprog

Vælg herunder det sprog du ønsker at vise online bordbestilling på.